Miért pont IStAR ?

Az Írás Statisztikai Analizáló Rendszer komplex mérő, elemző, értékelő és dokumentáló alkalmazás, egy forradalmi továbblépés az íráselemzés területén.

>

A mérések területén végre nincs szükség többé vonalzóra, ceruzára és a – bár jól működő –, de mégis monoton, mércés kézi mérésekre!

Csak egyszerűen be kell szkennelni a kézírást, ezután már pár kattintással a monitoron tudod (akár betűméretnyire kinagyítva) elvégezni a szükséges méréseket.

Az IStAR™ program automatikusan összegyűjti a századmm pontosságú adatokat, felrajzolja diagramot és kiadja a Rezonometriai Értelmezési Protokoll 1.7 verzió szerinti alapjelentéseket és húrértelmezéseket.   

Miben tér ez el a többi rendszertől? 

Szinte mindenben.

A több mint 20 éves fejlesztési időszak alatt olyan dinamikus személyiségleírást sikerült kialakítanunk, ahol nem csak személyiségjellemzőket, a viselkedést, hanem annak kiváltó okait is képesek vagyunk láttatni.  Így nem a szokványos tipológiában gondolkodunk, hanem olyan DINAMIKUS személyiségrajzot állít elő a program, amely képes a viselkedés prognosztizálására, így alkalmasságvizsgálatokra párkapcsolati és egyéb felvetődő életvezetési kérdésekre adhat minőségi választ. 

 

Nem kell rezonometrikusnak lenni a használatához, a programozott alapadatokon túl bármit, – amit csak ki tudsz találni – megméred, ezzel automatikusan összesíted, kiszámoltatod és diagramot is rajzoltatsz.

Külön akarod mérni pl. a d betű hasát, és a g betű fejét? Kíváncsi vagy sorok hosszára, lejtésére?  Nem probléma, pár kattintással előállíthatod.

 

Akár pszichológusként vagy grafológusként tanácsadói munkát végzel, akár igazságügyi írásazonosítóként dolgozol, a programot a saját ízlésed szerint tudod alakítani.

De nem csak emiatt alkalmas a tudományos és  írásszakértői munkára, hanem azért is, mivel az egyes jellemzők tipikus arányait, gyakoriságait a beépített statisztikai modul segítségével, egy kattintással összevetheted az általad meghatározott megbízhatósági szinten. (Eszerint  pl. olyan kimutatásokat kaphatsz, hogy a g betű feje az oválmagassággal 99,9% -ban azonos, vagy csak 52%-os biztonsággal mondható a m betű első szára kisebbnek a harmadiknál, és hasonlókat.)

 

Értelmezésekor a teljes rezonometriai diagram felrajzolásakor a húrokat nem csak láthatóvá teheted, hanem mozgathatod is a grafikonon, hogy szemléltethesd az elemek együttrezgését. 

 

A program rendszeresen frissül, így a legújabb rezonometriai tudásanyag

folyamatosan frissülve bekerül a jelentéstárba, amelyet – szintén csak egy kattintással – be tudsz másolni az elemzésedbe.

 

A nyers mérések ± 0,01 mm pontosak, és az összes általad mért pont koordinátáit (4 tizedesjegy pontossággal) egy excel fájlba exportálhatod, amit azután tetszőleges módszerrel továbbértékelhetsz.

A program platformfüggetlen, azaz az összes WIN (Xp-től a w10-ig), Linux és MacOS verzión fut.

Az Egyesület tagjai, pártolótagjai, megkötés nélkül, egyéni és üzleti célra egyidejűleg több gépre regisztrálhatják.

Ezzel a programmal nem csak pontos a mérés, hanem a gyors és jól ellenőrizhető dokumentálás is egyetlen fájlban megoldásra került.

Érdekel?  Írj, és kérd a program telepítőjét!

Részletes telepítés bemutatás, és példa-videók készülnek folyamatosan.

Mit jelent a verzószám?

  • s-facebook
  • Twitter Metallic
  • s-linkedin

 Magyar Írásanalitikai Szervezet      /      Bankszámlaszám:  Raiffeisen 12010154-01426514-00100000

Írj, ha kéred az íráselemző (IStAR) program aktuális verzióját! 

       Támogatói kapcsolat: rezoprogi(kukac)gmail.com  /    24 órán belül válaszolunk!  /      Ha nem kapsz választ,írj újra!

Dr. Szidnai László online elérhetőségei:  Mobil/Viber: +36 -70 -202-60-80   /   Telefon/ Fax: (06)1-32-66-400        Kapcsolat:  grafotanoda(kukac)gmail.com

© Created by Dr.Szidnai László, 2014-2019 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now